Οι «Εγκλωβισμένες» : Το πρώτο διαδικτυακό σήριαλ για την καραντίνα

«Οι Εγκλωβισμένες» είναι το πρώτο σίριαλ που γυρίζεται στην Ελλάδα σε συνθήκες… καραντίνας και κυκλοφορεί ελεύθερα στο YouTube!

Οι ηθοποιοί Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Θεοχάρη, Μαρία Σολωμού και Σύλβια Δεληκούρα πρωταγωνιστούν στην πρώτη διαδικτυακή σειρά στην Ελλάδα, που έχει τίτλο «Οι Εγκλωβισμένες» και προβάλλεται ελεύθερα, μέσα από την πλατφόρμα του YouTube.

Το Σάββατο 4 Απριλίου ανέβηκε στο YouTube το πρώτο επεισόδιο της νέας διαδικτυακής κωμικής σειράς «Οι Εγκλωβισμένες», που γυρίζεται, φυσικά, από τα σπίτια των τεσσάρων πρωταγωνιστριών και πραγματεύεται – με μια κωμική ματιά – το θέμα του κορονοϊού και τις αλλαγές που έχει φέρει στην καθημερινότητα όλων.

Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες νιώθουν…εγκλωβισμένες

Η σειρά αφορά σε τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους φίλες, την Κέλλυ, την Ασημίνα, την Ζωή και την Γωγώ. Η ιστορία τους ξεκινά μία ημέρα πριν ανακοινωθεί το #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζει με την παρέα να βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι και να επικοινωνούν μεταξύ τους με βιντεοκλήσεις, φτιάχνοντας έτσι κάτι σαν «ημερολόγιο καραντίνας».

Οι αντιφάσεις και οι αντιδράσεις των ηρωίδων είναι αυτές που θα μας κάνουν, ίσως, να ταυτιστούμε, να γελάσουμε και να περάσουμε τον χρόνο μας ευχάριστα, στην δική μας καραντίνα!

Εμπνευστής της ιδέας και δημιουργός, είναι ο σεναριογράφος των τηλεοπτικών σειρών «Singles», «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», «Μάνα Χ Ουρανού» και «Συμμαθητές»,

Πρόκειται για μία κωμική σειρά που μοναδικό σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει το κοινό, για όσο διάστημα παραμένει στο σπίτι.Γιώργος Φειδάς.

 

Νέα επεισόδια ανεβαίνουν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 21:00!

Δείτε τα δυο πρώτα επεισόδια!